Elmo John, prachtige occasions en waardevaste klassiekers

Bij ELMOJOHN zijn we er trots op dat wij ons ten doel stellen de beste auto te vinden voor onze veeleisende klanten. Elmo John heeft voor u een exclusieve occasion, een waardevaste klassieker of een auto waarvan de bijtelling vriendelijk genoemd mag worden. Van een moderne sportwagen tot een bijtellingvriendelijke sedan, Elmo John gaat voor u op zoek naar de passende auto. Onze benadering is eenvoudig: “De juiste auto verkoopt zichzelf”.
 
Als zakelijk rijder ergeren wij ons aan het enorme bijtelling die over auto’s berekend wordt, de hoogte van zo’n bijtelling laat zich aanzienlijk prettiger regelen via een auto die 15 jaar of ouder is, omdat hier de bijtelling (35%) gerekend wordt over de dagwaarde van de auto dus de aankoopprijs. U schrijft lineair af tot een kleine restwaarde met als gevolg dat Uw bijtelling ook lineair afneemt, dat zou heel interessant kunnen zijn. Wij zoeken voor U naar de beste combinatie van prijs en kwaliteit.
 
Met een achtergrond als belegger op diverse beursen, variërend van aandelen, valuta en commodities zijn wij tot de conclusie gekomen dat in de huidige hectische wereld klassieke auto’s zeker niet mogen ontbreken in een portefeuille met een goede risicospreiding. Daarnaast gaat de belegging in een waardevaste klassieker vergezeld van een heel prettige bijkomstigheid namelijk: Bij de juiste weerscondities kunt u er ook nog eens heerlijk mee cruisen.
 
Voor degene die zich niet zoveel aantrekt van voorgaande punten gaan wij op zoek naar prachtige auto’s uit allerlei categorieën. Laten wij U verrassen.

welkom bij Elmo John

Elmo John heeft voor u een exclusieve occasion, een waardevaste klassieker of een auto waarvan de bijtelling vriendelijk genoemd mag worden. Van een moderne sportwagen tot een gebruikte bijtellingvriendelijke sedan.

Live chat

HEEFT U NOG VRAGEN?
U kunt hier binnenkort direct live chatten met een van onze collega's.

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar juist dat ene model occasion. Neemt u dan gerust contact op met Elmo John over de zoekservice. Wij hebben een uitgebreid dealer netwerk in binnen- en buitenland en kunnen u vast en zeker voorzien van uw droomauto.


info@elmojohn.nl
tel: +31(0)6 422 302 71
Open op afspraak eventueel in de avond.